Details, Fiction and petek tamiri

Wiki Article

fifteen yıllık yetkili servis prosedürleri ile çalışmaktayız Television set tamir montaj ve yedek parça servisiyiz

Petek bakımları, genelde periyodik olarak 2 yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Doğru yapıştırıcı ile delik kalorifer peteğini tamir etmenin Helloç de zor olmadığını göreceksiniz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Televizyon bilgisayar telefon gibi cihazlarınızın her türlü arızasını yapıyoruz en uygun fiyatlarla en temiz işcilikle aradığınız taktirde lawnımcı oluruz

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the most effective YouTube encounter and our most current capabilities. Learn more

Irmak Tesisat olarak, su tesisatı malzemeleri, banyo ve tuvalet tesisatı malzemeleri, kombi tesisatı ve şofben tesisatı malzemeleri satışı konularında hizmet vermekteyiz. Eskişehir tesisat ürünleri satışı konusunda yıllardır aynı kalitede hizmet veren Irmak Devamı

Evinizde kullandığınız kombiler arıza kodu oluşturma özelliğine sahiptir. Fakat bu arıza kodları bir uzman tarafından kombinizin beyin kısmına ulaşılarak öğrenilebilir. 

Petek ızgaralarında göremediğimiz ve ulaşamadığımız iç kısmında toz yumak birikir. Isı ile birlikte havaya karışarak

Petek temizleme işlemi kombinizin daha verimli petek tamiri çalışmasını ve faturalarınızda da yüzde 30 tasarruf sağlar.

Robotla tıkanıklık açma, pimaş yıkama ve petek temizliğini cihazlarla yapar. Semtinizde ihtiyacınız olduğu zaman ulaşabileceğiniz, güncel yöntemleri kullanan bir tesisatçı olmalıdır. Tesisatta olabilecek arızalarda, yenileme ve montaj işlerinde işinin ehli ustalarımızla hizmet veriyoruz.

Eğitimli ve deneyimli kombi ustalarımız, en son teknoloji ekipmanlarımızla kombilerinizi tamir ederken, aynı zamanda size kombinizin daha uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlayacak ipuçları da vereceklerdir.

Petek bakımı kış aylarına girmeden yapılması önerilir. Hem sizin hem ev halkının sağlığı için göz ardı edilmeyecek konular arasında yer alır.

Ragıp usta işiyle ahlakıyla tertemiz insan Allah razı olsun elinden geleni yaptı Rabbim yol açıklığı versin.

Report this wiki page